REFERENCE GALERIJA KONTAKT
O nama

"Eko Magic" d.o.o. se od 2004. godine bavi projektovanjem, izgradnjom i održavanjem zelenih površina. Naš stručni tim se bavi kompletnom niskogradnjom, izradom kolskih i pešačkih staza od betona, asfalta, behaton ploča kao i površina od tartan gume. Izrada sportskih terena zasnivanjem travnjaka setvom semena ili postavljanje travnog busena uz sistem za navodnjavanje kao i izgradnja dečijih igrališta uz kompletnu nabavku i postavljanje mobilijara.

Vođen prethodno navedenim, naš stručni tim je u stanju da svaku ideju, zamisao ili potrebu ostvari, stručno na najkvalitetniji način, u optimalnom roku. Veliki broj projekata u zemlji i inostranstvu u oblasti projektovanja i uređenja zelenih površina naša su ubedljiva preporuka.

Pored projektovanja i uredjenja zelenih površina, "Eko Magic" je uvrstila u svoju osnovnu delatnost i projektovanje i biodekoraciju enterijera, organizovanje promocija, pravljenje cvetnih aranžmana za sve vidove svečanosti, novogodišnju dekoraciju kao i zimsku službu.

U toku zimskih meseci, savremenom mehanizacijom učinićemo prohodne i pristupačne pešačke i saobraćajne zone i prilaze u okviru manjih ili većih poslovnih kompleksa. Omogućavamo Vaš rad tokom zimske sezone čišćenjem kolskih i pešačkih prilaza u fabričkim krugovima.


eko magic eko magic
          Kontaktirajte nas putem telefona +381 11 316 44 59 ili e-maila office@ekomagic.rs
  pratite nas na facebook-u pratite nas na twitter-u posaljite nam mail  
      Izrada Creative Web © Eko Magic. Sva prava zadrzana. 2015